TRUNG THU ẤM ÁP CỦA ĐẠI GIA ĐÌNH CVK | A WARM AND COZY MID-AUTUMN FESTIVAL FOR THE CVK FAMILY

[English Below] Không chỉ dừng lại ở triển lãm lồng đèn, mùa Trung Thu năm nay, các bạn nhỏ CVK đã có chuỗi hoạt động chào đón Trăng Rằm đặc biệt.

Trong ngày hội đầu tiên, hội trường học xá CVK tràn ngập tiếng cười và sự hào hứng của các con khi cùng ba mẹ, thầy cô thưởng thức hai tiết mục kịch Rừng Xanh và Sự tích Chú Cuội. Các câu chuyện về chủ đề Tết đoàn viên còn giúp các con học hỏi thêm về lòng dũng cảm, tình yêu thương, sự gắn kết. Đây cũng là dịp để các con thỏa sức vui chơi, giải trí và tận hưởng một mùa Trung Thu ấm áp bên gia đình, bạn bè và các thầy cô CVK.

CVK chân thành cảm ơn sự có mặt của Quý Phụ huynh, các em học sinh, cùng toàn thể đội ngũ giáo viên nhà trường đã góp phần không nhỏ cho sự thành công của ngày hội hôm nay.
_______________________________________________
A WARM AND COZY MID-AUTUMN FESTIVAL FOR THE CVK FAMILY

Besides the lantern exhibition, this year's Mid-Autumn Festival at CVK also featured a variety of other exciting activities for the students.

On the first day of the festival, CVK auditorium was filled with laughter and excitement as students, parents, and teachers enjoyed two stage performances: "The Jungle" and "The Tale of Cuội." These stories about reunion helped the students learn about courage, love, and connection. The festival was also a chance for students to have fun and enjoy a warm and cozy Mid-Autumn Festival with their families, friends, as well as teachers at CVK.

CVK would like to thank all parents, students, and teachers for their participation and support, which contributed to the success of the festival today.